A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Новини

Функціонування комунальної установу «Інклюзивно-ресурсний центр Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області».

     Сьогодні в Україні набирає потужних обертів освітня реформа, невід’ємною частиною якої є інклюзивна складова. І обраний нашою державою напрям на створення гідних умов навчання для дітей з особливими освітніми потребами є кроком до впровадження європейських принципів та стандартів життя.

16:36 03.12.2019

Проведення естафети обміну досвідом "Палітра позашкілля"

16 жовтня делегація в складі головного спеціаліста відділу освіти Мурованокуриловецької райдержадміністрації Олени Вербовської, директора районного будинку дитячої та юнацької творчості Катерини Євчук, методиста районного будинку дитячої та юнацької творчості Діани Ярмак відвідали Вінницьку станцію юнних натуралістів в рамках проведення обласної естафети обміну досвідом «Палітра позашкілля».

17:07 18.10.2019

Відбулись урочистості з нагоди Дня працівника освіти

        Вже традиційно на початку жовтня працівники закладів освіти відзначають своє професійне свято. З цієї нагоди, 2 жовтня, відбувся урочистий захід, присвячений Дню працівника освіти. На святкування були запрошені директори та вчителі закладів освіти району, працівники відділу освіти райдержадміністрації, КУ «Мурованокуриовецький РМК» та КЗ "Мурованокуриловецький РБДЮТ".

08:30 03.10.2019

Урочисте святкування Всеукраїнського Дня дошкілля

     Виховання дітей на самому початку життєвого шляху — це фундамент, який служить опорою у подальшому житті.  Професія вихователя вимагає надзвичайної самовіддачі та великої любові до свого покликання, тактовності  та доброї позитивної енергетики.      З метою вшанування кращих працівників  закладів дошкільної освіти 27 вересня 2019 року на базі закладу дошкільної освіти № 2  смт Муровані Курилівці відбулося урочисте святкування Всеукраїнського Дня дошкілля за участю начальника відділу освіти райдержадміністрації Павліни Тимощук, голови районної профспілки працівники освіти і науки Людмили Григораш, головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації Аліни Арсеньєвої, методиста комунальної установи «Мурованокуриловецький районний методичний кабінет» Василя Михайлюка та працівників закладів дошкільної освіти району. Кращих працівників закладів дошкільної освіти було відзначено грамотами відділу освіти райдержадміністрації та грошовими винагородами профспілки працівників освіти.

16:07 27.09.2019

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

Шановні бібліотекарі!      Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.    Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства. Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

14:02 27.09.2019

Нарада керівників закладів освіти Мурованокуриловецького району

     Відповідно до плану роботи відділу освіти райдержадміністрації 26 вересня 2019 року на базі ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей № 1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області» відбулась нарада керівників закладів освіти Мурованокуриловецького  району під головуванням начальника  відділу  освіти райдержадміністрації Павліни Тимощук.

15:31 26.09.2019

Відзначення Дня фізичної культури і спорту

13 вересня 2019 року напередодні  Дня фізичної культури і спорту в Україні на базі Мурованокуриловецької санаторної школи-інтернат  було проведено свято для вчителів фізичного виховання району. На ньому були присутні начальник відділу освіти Мурованокуриловецької райдержадміністрації Павліна Тимощук, методист КУ «Мурованокуриловецький РМК» Світлана Стахова, голова Мурованокуриловецької  організації  Профспілки працівників освіти і науки України Людмила Григораш та директор Мурованокуриловецької санаторної школи-інтернат Олександр Стозуб. Кращих педагогів  нагороджено грамотами відділу освіти райдержадміністрації за підготовку команд в Спартакіаді району в 2018-2019 н.р. На завершення свята була організована товариська гра з волейболу.

17:16 13.09.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень