A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Новини

Випускний вечір - перша сходинка до дорослого життя!

      Ось і завершилась пора святкування випускних вечорів у кожному закладі освіти.  Адже випускний вечір це свято, якого нема в жодному календарі, але яке є визначною подією в житті кожної людини. Це перша сходинка у доросле життя і перепусткою в нього став документ,  який отримали випускники – свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіту. Це свято наповнене сумом прощання із безтурботним дитинством, шкільними друзями та водночас відкриває радість зустрічі із невідомим, та все ж таким звабливим майбутнім.

15:02 02.07.2019

Гордість шкіл та надія району - золоті та срібні медалісти

Після завершення навчального року та складання випускниками 11 класів зовнішнього незалежного оцінювання підбиваються підсумки результатів навчання. Серед випускників є ті, хто протягом років, проведених у стінах закладів освіти, докладав чималих зусиль у навчанні, старався засвоїти максимальну кількість знань, був активним учасником шкільного життя. Це - гордість шкіл та надія району - золоті та срібні медалісти. В цьому році після складання ЗНО та оприлюднення їх результатів (результати ЗНО впливають на оцінку в свідоцтві про здобуття повної загальної середньої освіти випускників) в Мурованокуриловецькому районі підтвердили свої знання  п’ять  медалістів.

16:34 01.07.2019

Продовжується впровадження заходів з енергозбереження в закладах освіти району

     На даний час енергозберігаючі технології впроваджуються практично у всіх галузях економіки. В умовах постійного зростання цін на основні види енергоресурсів, особливої актуальності набувають питання енергозбереження та підвищення енергоефективності в закладах та установах, що фінансуються з місцевого бюджету.

14:03 26.06.2019

Здобутки та перспективи навчання в Новій українській школі

       Відділом освіти райдержадміністрації та комунальною установою «Мурованокуриловецький районний методичний кабінет» 12 червня 2019 року на базі ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей №1   Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області» організовано та проведено районний семінар-презентацію вчителів початкових класів на тему: «Здобутки та перспективи навчання в Новій українській школі». На семінар-презентацію були запрошені вчителі 1 та 4 класів закладів загальної середньої освіти району (38 вчителів).  Розпочала семінар начальник відділу освіти райдержадміністрації Павліна Тимощук, яка акцентувала увагу на матеріально-технічному забезпеченні освітнього середовища, а саме: забезпечення комп’ютерною технікою, дидактичними матеріалами та робочим місцем учнів 1 класів закладів загальної середньої освіти району.  Із підсумками впровадження державного стандарту початкової освіти в закладах загальної середньої освіти району ознайомила методист комунальної установи «Мурованокуриловецький РМК» Олена Багрій. На семінарі свій досвід роботи  щодо створення та оформлення сучасного освітнього середовища, проведення ранкових зустрічей презентували вчителі 1 класів закладів загальної середньої освіти району. Підсумки проведеного семінару підведено директором комунальної установи «Мурованокуриловецький РМК» Світланою Гришиною та тренером Нової української школи Оксаною Паламар.

17:17 12.06.2019

Свято Останнього дзвоника

Сьогодні, 31 травня в школах Мурованокуриловецького району відзначають закінчення навчального року – свято Останнього дзвоника.

18:15 31.05.2019

Нарада керівників закладів освіти Мурованокуриловецького району

 Нарада керівників закладів освіти  Мурованокуриловецького району      Відповідно до плану роботи відділу освіти райдержадміністрації 30 травня 2019 року в актовому залі відділу освіти райдержадміністрації  відбулась нарада керівників закладів освіти Мурованокуриловецького  району під керівництвом начальника  відділу  освіти райдержадміністрації Павліни Тимощук.

15:45 30.05.2019

16 травня 2019 року на базі закладу дошкільної освіти №2 «Сонечко» смт Муровані Курилівці проведено воркшоп вихователів закладів дошкільної освіти

   Якісна дошкільна освіта - надважлива вимога суспільства й держави. Одним із важливих показників якості освіти є здатність дітей орієнтуватися у реаліях життя та досягати успіху. Економічні зміни в суспільстві обумовлюють потребу формування передумов економічної освіти в єдності з моральною освітою, опанування дітьми дошкільного віку економічних знань і практичних умінь у доступній формі.

16:25 16.05.2019

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень