A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Новини

Результати конкурсу на заміщення вакантної посади директора ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей № 1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області»

03 квітня 2020 року відбулося засідання конкурсної комісії по проведенню конкурсу на заміщення вакантної посади директора  ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей № 1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області» з відбору кандидата на посаду директора  ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей № 1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області». Конкурсна комісія переглянула перелік документів Вудвуд Л.С. поданих для конкурсу на посаду керівника ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей № 1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області», провели співбесіду, здійснили обговорення кандидатури та прийняли рішення пропонувати Мурованокуриловецькій районній раді призначити на посаду директора  ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області» Вудвуд Ларису Степанівну.

17:36 03.04.2020

Стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн»

З метою забезпечення кожній дитині вільного доступу до знань у понеділок, 6 квітня, стартує проєкт «Всеукраїнська школа онлайн». Школярі з п’ятого по одинадцятий клас зможуть дистанційно вивчати 11 предметів, уроки проводитимуть 40 вчителів з м. Києва.

10:28 02.04.2020

Відбулась онлайн-нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

В умовах карантинних обмежень на зібрання та наради відділом освіти райдержадміністрації 1 квітня  2020 року проведено нараду керівників закладів освіти в режимі онлайн за допомогою відео-конференції. Нараду провела начальник відділу освіти райдержадміністрації Павліна Тимощук. Було розглянуто ряд питань, а саме:

15:31 01.04.2020

Перелік кандидатів для проведення конкурсу на заміщення посади директора ЗЗСО "Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області"

    Відповідно до наказу  відділу освіти Мурованокуриловецької райдержадміністрації від 10 березня 2020 року № 72 «Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора ЗЗСО "Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області» оголошувався конкурс на заміщення посади директора ЗЗСО "Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області» з 10 по 30 березня 2020 року.

12:06 31.03.2020

Google запустив в Україні освітній проєкт для вчителів «Навчайте з дому»

27 березня Google запустив українську версію ресурсу для допомоги вчителям та учням у дистанційному навчанні. Про це йдеться у блозі Google. «Навчайте з дому» — головний центр інформації, підказок, тренінгів та інструментів з ресурсу Google for Education, який допоможе вчителям продовжувати викладати, навіть якщо вони фізично не перебувають у класі.

11:19 30.03.2020

Конкурс на заміщення посади директора  ЗЗСО "Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області"

Конкурс на заміщення посади посади директора  ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей № 1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області»  складається з наступних етапів проведення конкурсу:

12:04 27.03.2020

Методичні рекомендації закладам загальної середньої освіти щодо організації дистанційної підтримки освітнього процесу в умовах карантину

Методичні рекомендації закладам загальної середньої освіти щодо організації дистанційної підтримки освітнього процесу в умовах карантину

15:31 16.03.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень