A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Нарада керівників закладів освіти Мурованокуриловецького району

Дата: 26.09.2019 15:31
Кількість переглядів: 12

     Відповідно до плану роботи відділу освіти райдержадміністрації 26 вересня 2019 року на базі ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей № 1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області» відбулась нарада керівників закладів освіти Мурованокуриловецького  району під головуванням начальника  відділу  освіти райдержадміністрації Павліни Тимощук.

    Порядок денний передбачав розгляд таких питань, як про підсумки оздоровлення дітей влітку 2019 року, про проведення в ЗЗСО району І етапу Всеукраїнських предметних олімпіад, про організацію індивідуальної форми навчання в закладах освіти району, про участь в конкурсі «Учитель року-2020», про дотримання алгоритму проведення свят у закладах освіти, про проведення І та ІІ етапів X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, про атестацію педагогічних працівників, про порядок обліку та списання палива під час опалювального сезону, про святкування  Дня працівників освіти, Дня довкілля та Всеукраїнського Дня бібліотек.

      Інформували із зазначених питань головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Аліна Арсеньєва та методисти «Мурованокуриловецький  РМК» Валентина Кочержук, Олена Багрій, Василь Михайлюк,  директор КУ «Мурованокуриловецький РМК» Світлана Гришина та в.о. директора КУ «ІРЦ Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області» Валентина Скринецька.

      Начальником відділу освіти райдержадміністрації Павліною Тимощук було підведено підсумки наради та окреслено ряд доручень та завдань перед керівниками закладів освіти району щодо подальшої роботи.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень