A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Новини

Відбулась онлайн-нарада з керівниками закладів освіти І-ІІІ ступенів Мурованокуриловецького район

    23 червня  2020 року в режимі онлайн за допомогою відео-конференції  відбулася нарада з керівниками закладів освіти І-ІІІ ступенів.  Нараду провела головний спеціаліст  відділу освіти райдержадміністрації Аліна Арсеньєва. 

17:07 23.06.2020

ПРОБНЕ ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ

        Відповідно до Постанови Кабінету міністрів України від 12 червня 2020 р. № 480, підпунктом 1 пункту 4 якою фактично було заборонено проводити пробне ЗНО в закладах освіти. Детальну інформацію щодо онлайн режиму ПЗНО розміщено на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Дирекцією закладу загальної середньої освіти «Мурованокуриловецька школа-ліцей №1» , в приміщенні якого розташовано пункт пробного зовнішнього незалежного оцінювання №29, було надано можливість кожному учаснику пробного ЗНО отримати зошит з тестовими завданнями. Спільними зусиллями адміністрації закладу освіти  та КНП "Мурованокуриловецька ЦРЛ" було підготовлено заклад до проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання відповідно до усіх санітарно-гігієнічних вимог в умовах карантину. До пункту пробного тестування для отримання зошита з тестовими завданнями прибуло 65 учнів з 105, інші учні можуть  зайти у свій кабінет учасника пробного ЗНО, розміщеного на сайті Вінницького  регіонального центру оцінювання якості освіти,  і завантажити тестовий зошит і бланк відповідей з української мови і літератури.

14:32 15.06.2020

Вакантні посади в закладах освіти Мурованокуриловецького району

     Поки школярі Мурованокуриловецького району відпочивають від навчання, школи вже готуються до наступного навчального року та шукають вчителів: від вихователя групи продовженого дня до вчителів фізичної культури. 

08:45 10.06.2020

1 ЧЕРВНЯ- ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

День захисту дітей, що припадає на перший день літа, є одним з найдавніших міжнародних свят, його відзначають у всьому світі з 1950 року. Рішення про його запровадження було ухвалене Міжнародною демократичною федерацією жінок на спеціальній сесії в листопаді 1949 року. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним з пріоритетних напрямів своїй діяльності. Міжнародний день захисту дітей - це нагадування дорослим про необхідність дотримання прав дітей на життя, на свободу думки і релігії, на освіту, відпочинок і дозвілля, на захист від фізичного і психологічного насильства, на захист від експлуатації дитячої праці як необхідних умов для формування гуманного і справедливого суспільства.Турбота про дітей, усвідомлення пріоритетності їх інтересів над інтересами дорослих мають стати філософією нашого життя. Бажаємо миру і злагоди кожній дитині, кожній родині, усій Україні! Наснаги і мудрості батькам, педагогам, дорослим, серця яких сповнені любові до дітей.

11:04 01.06.2020

Привітання зі святом Останнього дзвоника

Від щирого серця вітаємо всіх учасників освітнього процесу з Днем останнього дзвоника! Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче. Передзвін останнього дзвінка відкриває нову сторінку вашого життя, дорогі випускники – дорослого життя. Ще вчора вас називали «діти – наше майбутнє». А від сьогодні вам, молодим і талановитим, самостійно приймати свідомі рішення, здобувати досвід, власними силами і здібностями будувати своє щасливе майбутнє, яке повинно бути нерозривно пов’язане з майбутнім нашої держави. Головне — будьте чесними і добрими людьми. Бажаємо вам знайти власну життєву стежину, стати гідними громадянами нашої держави. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми! Щастя вам і удачі!

14:04 29.05.2020

Відбулась онлайн-нарада з керівниками закладів освіти Мурованокуриловецького району

   Відповідно до плану роботи відділу освіти райдержадміністрації 25 травня  2020 року в режимі онлайн за допомогою відео-конференції  відбулася нарада з керівниками закладів освіти району.  Нараду провела начальник відділу освіти райдержадміністрації Павліна Тимощук. Було розглянуто ряд питань, а саме:

17:05 25.05.2020

Дати тестування з пробного ЗНО

Пробне ЗНО з української мови і літератури відбудеться 15 червня 2020 року, з інших навчальних предметів – 17 червня 2020 року. Це визначено наказом Українського центру оцінювання якості освіти від 21.05.2020  № 70.

16:36 22.05.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень