A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Новини

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ КОМІСІЇ ПО ПРОВЕДЕННЮ КОНКУРСУ НА ЗАЙНЯТТЯ ПОСАДИ КЕРІВНИКА ЗАКЛАДУ ЗАГАЛЬНОЇ СЕРЕДНЬОЇ ОСВІТИ МУРОВАНОКУРИЛОВЕЦЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

У залі засідань селищної ради 26.04.2021 року під головуванням начальника відділу освіти Володимира Богацького відбулося засідання комісії по проведенню конкурсу на зайняття посади керівника закладу загальної середньої освіти Мурованокуриловецької селищної ради.

23:29 28.04.2021

Відбулося засідання колегії відділу освіти Мурованокуриловецької райдержадміністрації та нарада керівників закладів освіти району в режимі онлайн.

   Відповідно до плану роботи відділу освіти райдержадміністрації 30 грудня  2020 року в режимі онлайн за допомогою відео-конференції  відбулося засідання колегії відділу освіти Мурованокуриловецької райдержадміністрації та нарада керівників закладів освіти району. Колегію  та нараду відділу освіти райдержадміністрації провела головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Аліна  АРСЕНЬЄВА.

15:30 30.12.2020

Для закладів освіти Мурованокуриловецького району здійснено закупівлю дезінфікуючих засобів

     Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 2020 року № 984 «Про виділення у 2020 році коштів на забезпечення  дезінфікуючими засобами захисту учасників освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти» за рахунок державної субвенції відділом освіти Мурованокуриловецької райдержадміністрації здіснено закупівлю дезінфікуючих засобів для обробки рук та шкіри на суму 261 тис. грн. з метою  забезпечення  умов безпечного освітнього процесу для учнів 1-11 класів в закладах загальної середньої освіти Мурованокуриловецького району.

08:25 29.12.2020

Продовжується впровадження заходів з енергозбереження в ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області»

      З метою створення комфортних умов, підтримання сталого температурного режиму для навчання учнів, роботи обслуговуючого персоналу та педагогічних працівників у ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області» за рахунок коштів з місцевого бюджету здійснюються роботи по заміні вікон на металопластикові.

12:14 28.12.2020

Опорний заклад загальної середньої освіти «Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області» отримав сучасне обладнання

     Розвиток матеріально-технічної бази закладу освіти є однією з умов якісної освіти. Грамотне оснащення кабінету математики в закладі освіти комплектами навчального обладнання безпосередньо сприяє оптимізації процесу навчання учнів. Зміст та відповідна математична обстановка в класі певним чином обумовлює розвиток належної оперативної пам’яті та абстрактного мислення, а також правильного формування логічних ланцюгів стосовно певного матеріалу. Сучасне обладнання для оснащення кабінету математики «Математичний клас» на суму 380.000 грн. (14 ноутбуків для учнів, проектор, мультимедійний комплекс, принтер, набори дидактичних матеріалів, моделі, фліпчарт та багато ін.) отримав опорний заклад загальної середньої освіти «Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області» від Департаменту освіти та науки Вінницької облдержадміністрації.

10:13 23.12.2020

Медичні вимоги безпеки щодо освітнього середовища у всіх типах шкіл

Регламент визначає медичні вимоги безпеки щодо освітнього середовища у всіх типах шкіл Відповідний документ затверджений Міністерством охорони здоров'я. Регламент визначає медичні вимоги безпеки щодо освітнього середовища у всіх типах шкіл. Вимоги цього Санітарного регламенту обов'язкові для врахування при влаштуванні і обладнанні приміщень закладів освіти.

08:48 09.12.2020

Ігровий набір Six Bricks – 6 цеглинок – отримає кожен учень, щоб в ігровій формі цікаво і легко здобувати знання.

Уже третій рік поспіль в рамках реалізації спільного Меморандуму Міністерства освіти і науки України та  The LEGO Foundation заклади освіти Мурованокуриловецького району безоплатно отримала ігрові набори Six Bricks для учнів першого класу Нової української школи. Ігровий набір Six Bricks –  6 цеглинок – отримає кожен учень, щоб в ігровій формі цікаво і легко здобувати знання. Різнокольорові шість цеглинок дозволяють проводити розвивальні, математичні заняття та виконувати інші логічні вправи.

09:14 01.12.2020

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень