A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Підведено підсумки минулого навчального року та окреслено завдання на майбутнє

Дата: 31.08.2020 14:48
Кількість переглядів: 14

31 серпня 2020 року  на базі РБК «Жовтень» відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Мурованокуриловецького району. В роботі брали участь: керівники закладів освіти, заступники керівників закладів освіти, голови первинних профспілкових організацій,  працівники відділу освіти та директор та методисти КУ «Мурованокуриловецького районного методичного кабінету».

Також на конференції були присутні голова Мурованокуриловецької райдержадміністрації Ярослав Петренко, голова районної ради Сергій Кушнір та заступник голови Мурованокуриловецької районної ради Андрій Нікітчук.    

«Про підсумки роботи  освітньої галузі району в 2019-2020 н.р. та основні завдання на 2020-2021 н.р.» доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Павліна Тимощук;

«Про підсумки методичної роботи у 2019/2020 навчальному році» доповіла

директор комунальної установи «Мурованокуриловецький районний методичний кабінет» Світлана Гришина;

 Про «Позашкілля Мурованокуриловеччини» доповіла директор комунального закладу « Мурованокуриловецький районний будинок дитячої та юнацької творчості» Катерина Євчук.       

Сергій Кушнір та Ярослав Петренко проаналізували діяльність відділу освіти за 2019/ 2020 навчальний рік та звернули увагу на основні пріоритетні напрямки роботи освітньої галузі району.

На завершення Павліна Тимощук звернулася до усіх присутніх: «Сьогодні ми назвали    успіхи та перемоги, вказали на свої недоліки і проблеми, напрацювали низку нових завдань.Та все це ми зможемо зробити лише разом, в одній єдиній команді, удосконалюючи свою педагогічну майстерність, управлінську діяльність починаючи від органу управління освітою   до керівника, вчителя і вихователя.  Переконана, що спільними  зусиллями освіта району буде набувати нових барв.  Інакше не можна, адже наше надійне майбутнє народжується в якості сьогоднішньої освіти».


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень