A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Новини

Відбулося урочисте відкриття нового комп’ютерного класу в СЗШ І-ІІІ ступенів № 2 у смт. Муровані Курилівці

         28 листопада  відбулося урочисте відкриття нового комп’ютерного класу в СЗШ І-ІІІ ступенів № 2 у смт. Муровані Курилівці, який налічує 8 сучасних комп’ютерів, багатофункціональних, оснащених ліцензійним програмним забезпеченням, загальна вартість яких складає 87 тис. грн.

16:00 28.11.2018

Проведено презентацію веб- базованої платформи для он-лайн профорієнтаційного консультування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: КОНСУЛЬТАЦІЙНА МЕРЕЖА»- НОВІТНІЙ КРОК У ВИБОРІ ПРОФЕСІЇ!

         16 листопада на базі НВК "СЗШ І-ІІІ ступенів № 1-гімназія" смт.Муровані Курилівці було проведено презентацію нещодавно впровадженої веб- базованої платформи для он-лайн профорієнтаційного консультування «МОЯ ПРОФЕСІЯ: консультаційна мережа» для  заступників директорів закладів освіти району з навчально-виховної роботи та психологів директором Мурованокуриловецької районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Володимиром Мельником та профконсультантом філії Анатолієм Гончарем. Володимир Мельник зазначив, що основна мета цієї платформи - надання послуг у дистанційному режимі. Запроваджено онлайн-профорієнтацію за допомогою спеціального сервісу, який можна запустити прямо у браузері будь-якого комп’ютера, підключеного до інтернету - веб-базована платформа «МОЯ ПРОФЕСІЯ:консультаційна мережа».  Чисельність учнів від 14 років у Мурованокуриловецькому районі  понад 350.  Відтепер система профорієнтаційного діагностування стала загальнодоступною, усі бажаючі мають можливість безкоштовно отримати послуги з профорієнтації дистанційно у он-лайн форматі без відвідування центру зайнятості. Профконсультант філії Анатолій Гончар окреслив подальші кроки співраці щодо практичного використання онлайн-сервісу та розповів, що є можливість керувати процесом, не тільки призначаючи консультації , але також можливість долучитися до цього присутнім, надаючи унікальну можливість долучитися Вам до роботи, як консультантам, та випробувати сучасні, наукові, перевірені понад 10 річним досвідом тестові методики.

10:55 19.11.2018

Для вчителів з фізичної культури закладів загальної середньої освіти району було проведено семінар-практикум на базі спортивного комплексу «Колос» у м. Вінниця

        31 листопада 2018 року для вчителів з фізичної культури  закладів загальної середньої освіти району було проведено семінар-практикум на базі спортивного комплексу «Колос» у м. Вінниця за участю тренера спортивної школи олімпійського резерву з легкої атлетики  Постемського В.Ф. та методиста з фізичної культури КВНЗ «ВАНО»  Гусєва В.Г.

17:21 01.11.2018

31 жовтня 2018 року відбулося засідання колегії відділу освіти Мурованокуриловецької РДА та нарада керівників закладів освіти району

          31 жовтня 2018 року  у конференц-залі НВК «СЗШ І-ІІІ ст. № 1- гімназія» смт. Муровані Курилівці відбулося засідання колегії відділу освіти Мурованокуриловецької райдержадміністрації та нарада керівників закладів освіти району.                             

16:57 31.10.2018

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень