A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Забезпечення сучасного освітнього середовища для першокласників в закладах освіти району

Дата: 28.08.2020 17:09
Кількість переглядів: 5

   Нова українська школа – це школа, до якої приємно ходити учням. Тут враховують думку кожного, вчать критично мислити.

  Головна мета Нової української школи – створити школу, в якій буде приємно навчатись і яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх у житті. Особливістю Нової української школи є організація нового освітнього простору. Освітнє середовище НУШ сприяє вільному розвитку творчої особистості дитини.

  Для забезпечення сучасного освітнього середовища в закладах освіти Мурованокуриловецького району у 2020-2021 навчальному році з державного бюджету надійшла субвенція на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти «Нова українська школа» у розмірі 927163,00 грн:

На умовах співфінансування з місцевого бюджету виділено кошти в розмірі 10 % від загальної суми, що становить 92717,00 грн.

На вказані кошти відділом освіти райдержадміністрації придбано сучасні шкільні меблі для початкових класів НУШ (парта одномісна +стілець – 220 комплектів), інтерактивні комплекси (мультимедійна дошка+проектор – 10 комплектів), 10 безперебійних функціональних пристроїв (у комплекті  чорнило та офісний папір).

Також відбулися закупівлі дидактичних матеріалів для учнів початкових класів НУШ.

      Це дає нам змогу забезпечити усі необхідні умови, засоби і технології для навчання учнів та роботи педагогів у закладах освіти району. Окрім того, першачки, які будуть навчатися у 2020-2021 навчальному році безкоштовно отримають набори LEGO, які допоможуть  дітям опановувати матеріал інтерактивно, цікаво та наочно. При цьому для вчителів буде більше можливостей застосовувати пошукові методи навчання, стимулювати дітей до навчання у більш цікавий спосіб.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень