A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Критерії оцінювання письмових, ситуаційних завдань та презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти

Дата: 28.04.2021 23:50
Кількість переглядів: 18

Критерії  оцінювання  письмових  завдань

Для визначення результатів письмових завдань використовується така система: за кожну правильну відповідь проставляється 1 бал. Результати тестування вважаються позитивними, якщо учасник набрав пороговий рівень балів (50 %).

Кандидати, які за результатами тестування не набрали пороговий рівень балів (50 %) вважаються такими, що не пройшли тестування та не можуть бути допущені до чергового етапу конкурсу – вирішення ситуаційних завдань.

 

Критерії  оцінювання  професійної  компетентності  кандидатів за результатами розв’язання  ситуаційного   завдання

Під час оцінювання професійної компетентності кандидатів за результатами розв’язання ситуаційного завдання за кожною окремою вимогою виставляються такі бали:

2 бали - кандидатам, професійна  компетентність яких  відповідає вимозі та які виявили глибокі знання, уміння, компетенції, необхідні для ефективного виконання  посадових  обов’язків;

1 бал - кандидатам, професійна  компетентність  яких відповідає  вимозі в обсязі, мінімально достатньому для виконання  посадових  обов’язків;

0 балів - кандидатам, професійна компетентність яких не відповідає вимозі.

Кандидати, які під час розв’язання ситуаційного завдання отримали середній бал 0,5 або нижче за однією з вимог  вважаються такими, що не пройшли конкурс. Такі  кандидати не допускаються до чергового етапу конкурсу.

Критерії оцінювання  публічної та відкритої  презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти                                                                                     

Для оцінювання результату публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти використовується така система:

         2  бали виставляється кандидатам, які в перспективному плані повністю розкрили всі напрямки роботи закладу освіти; 

1 бал виставляється кандидатам, які частково розкрили перспективи розвитку закладу освіти;  

 0 балів виставляється кандидатам, які не окреслили перспективи розвитку закладу освіти.

Кандидати, які під час проведення публічної та відкритої презентації перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти отримали середній бал 0,5 або нижче вважаються такими, що не пройшли конкурсний відбір.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень