A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Прощавай, 2023/2024 навчальний рік!

Дата: 31.05.2024 14:38
Кількість переглядів: 86

Ось і завершився 2023/2024 навчальний рік. Він був нелегким, адже живемо, працюємо, навчаємося в умовах повномасштабної війни. Та ми міцно тримаємо стрій, бо знаємо, що наш народ непереможний. Не дивлячись на всі буремні події, уся Мурованокуриловецька освітянська родина разом. Родина, яку об`єднує любов і повага до своєї Батьківщини. Наявність укриттів у закладах освіти дозволила проводити освітній процес у очному та змішаному  форматі. Цьогоріч  базову середню освіту здобули 176 дев’ятикласників, серед них із відзнаками – 25 дітей. Закінчили навчання  104 одинадцятикласники, 17 – із золотими медалями, 1 – із срібною. Наші випускники розпочали складання Національного мультипредметного тесту. Попереду - вступ до закладів вищої освіти.

Нехай на шляху до отримання омріяних професій, дорогі випускники, здійснюються всі ваші сподівання. 

Тож вітаємо усіх із успішним завершенням ще одного навчального року, який кожному подарував нові знання, хвилюючі враження, високі звершення і плани на майбутнє!

Нехай час відпочинку і перезавантаження не пройде даремно, а поверне всіх міцними, здоровими, красивими, готовими до нового старту 2024-2025 навчального року! Усім випускникам ми бажаємо щасливої дороги!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень