A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Навчання вчителів початкових класів за підтримки The LEGO Foundation

Дата: 12.02.2024 10:34
Кількість переглядів: 23

03.02.2024 та 10.02.2024 року на базі ліцею № 2 селища Муровані Курилівці,  за підтримки The LEGO Foundation, відбулося навчання вчителів початкових класів закладів загальної середньої освіти Мурованокуриловецької громади за програмою «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Тренінги проводила консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» міста Бар Діна Карпівна Гора.

Учасники тренінгу працювали у ранковому колі та обговорювали його важливість, активно і творчо виконували практичні завдання у групах, досліджували ефективні педагогічні стратегії НУШ, у дружній атмосфері співпраці занурилися у поняття « діяльнісний підхід» під час формату «Світове кафе», обговорювали шляхи подолання освітніх втрат і розривів, що перешкоджає формуванню креативності учнів, ознайомилися із можливостями використання у початковій школі інструментів штучного інтелекту, говорили про можливості отримання  педагогами власного ресурсу.

Учителі наповнили свої наплічники новими ідеями, цікавими та ефективними видами роботи з учнями, зарядом позитивних емоцій та гарного настрою.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень