A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Відбувся районний фестиваль «ІНТЕЛЕКТ. ОСВІТА. ТВОРЧІСТЬ»

Дата: 31.05.2019 08:11
Кількість переглядів: 10

   У Мурованокуриловецькому районі є гарна традиція завершувати навчальний рік урочистостями з нагоди нагородження переможців Всеукраїнських, учнівських предметних олімпіад та конкурсів.

30 травня 2019 року в приміщенні районого Будинку культури «Жовтень» відбулося районне свято для здібних та обдарованих дітей «Інтелект. Освіта. Творчість», яке підготували спільно відділ освіти та відділ культури райдержадміінстрації.

   Привітати творчих, обдарованих дітей Мурованокуриловецького району завітали: заступник голови Мурованокуриловецької районної державної адміністрації Валерій Козачишен та заступник голови Мурованокуриловецької районної ради Андрій Нікітчук.

   Очільники району привітали переможців, подякували за їх наполегливу роботу, побажали нових досягнень та звершень.

«Ми пишаємося кожним із вас. Адже ви надія не тільки своїх батьків, ви надія всього нашого району. Ваші досягненні – не тільки ваші. Це потенціал всієї нашої країни. Ви майбутнє нації, її інтелектуальна еліта, гордість і честь школи, району, області, України, її світовий авторитет. Хочу подякувати вам за ваші старання і наполегливість. Адже участь в олімпіадах, конкурсах – це щоденна робота на уроках та після них, в школі та вдома, з досвідченими вчителями і самостійно. Висловлюю вдячність учителям за самовіддану і творчу працю на освітянській ниві, відповідальне ставлення до свого покликання, за  добро, яке ви даруєте своїм вихованцям.  Нехай цей рік відкриє перед Вами нові горизонти пізнання,  вчителів – надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей. Учітеся й надалі, виявляйте наполегливість, адже ви є прикладом для однолітків, друзів та знайомих. Дякую всім за працю, сумління і значні здобутки в творчому марафоні 2019 року» - зазначила у своєму привітанні начальник відділу освіти Мурованокуриловецької райдержадміністрації Павліна Тимощук.

   Людмила Григораш – голова Мурованоркуриловецької районної організації профспілки працівників освіти наголосили, що обдаровані учні – це майбутнє нашої країни, саме від них залежить її розвиток та процвітання. Подякувала учням, вчителям та батькам за плідну працю, досягнуті результати на рівні району, області та країни.

   З Днем захисту дітей привітала усіх присутніх начальник відділу культури Мурованокуриловецької райдержадміністрації – Валентина Веклюк.

   Дітям вручили грамоти, подарунки, солодощі.

Радісний та святковий настрій в залі створювали учні закладів загальної середньої освіти, вихованці  дошкільних закладів, гуртківці  районного будинку дитячої та юнацької творчості, учні районної музичної школи.

Свято пройшло у надзвичайно теплій, дружній та затишній атмосфері.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень