A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Конференція педагогічних працівників Мурованокуриловецького району!

Дата: 04.09.2019 18:21
Кількість переглядів: 13

30 серпня 2019 року  на базі РБК «Жовтень» відбулася серпнева конференція педагогічних працівників Мурованокуриловецького району.

В роботі брали участь: керівники закладів освіти, заступники керівників закладів освіти, голови первинних профспілкових організацій, сільські та селищний голови, працівники відділу освіти та методисти КУ

«Мурованокуриловецького районного методичного кабінету».

      Також на конференції були присутні перший заступник голови Мурованокуриловецької райдержадміністрації Ярослав Петренко та заступник голови Мурованокуриловецької районної ради Андрій Нікітчук.    

 «Про підсумки роботи  освітньої галузі району в 2018-2019 н.р. та основні завдання на 2019-2020 н.р.» доповіла начальник відділу освіти райдержадміністрації Павліна Тимощук;

 «Про підсумки методичної роботи у 2018/2019 навчальному році» доповіла

директор комунальної установи «Мурованокуриловецький районний методичний кабінет» Світлана Гришина;

 Про «Позашкілля Мурованокуриловеччини» доповіла директор комунального закладу « Мурованокуриловецький районний будинок дитячої та юнацької творчості» Катерина Євчук.           

     Ярослав Петренко проаналізував діяльність відділу освіти за 2018/ 2019 навчальний рік та звернув увагу на показники результатів учнів зовнішнього незалежного оцінювання за 2018/2019 навчальний рік.

     На завершення начальник відділу освіти райдержадміністрації звернулася до усіх присутніх: «Наше завдання – продовжити незворотні позитивні тенденції розвитку освіти району, закласти фундаментальні підвалини на освітянській царині, які вже не зможуть проігнорувати наступні покоління. Упевнена, що Ви, колеги, завжди будете професіоналами. Переконана,  що спільними зусиллями освіта району буде набувати нових барв. Інакше не можна, адже наше майбутнє народжується в якості сьогоднішньої освіти.»

 

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень