A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Інформаційні матеріали для вступу до ВВНЗ та ВНП (ЗВО)

Дата: 03.03.2020 16:55
Кількість переглядів: 4

Довідник вступнику 2020

Правила прийому до Національного університету "Одеська морська академія"

Додаток до правил прийому до військового інституту

 

 

Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації

Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації створений відповідно до спільного наказу Міністра оборони України та Міністра освіти і науки України від 21.09.2009 р. № 476 / 877 «Про додаткові заходи щодо організації підготовки сержантського та старшинського складу за освітньо-кваліфікаційним рівнем «молодший спеціаліст» для Збройних Сил України».

Спеціальності, за якими здійснюється підготовка: 122 "Комп’ютерні науки та інформаційні технології" та 172 "Телекомунікації та радіотехніка", та в сучасних умовах є затребуваним у військах. Термін навчання в коледжі складає 2 роки 6 місяців.

Підрозділи:

Циклова комісія "Із загальноосвітніх дисциплін"

Циклова комісія "Із загальновійськових дисциплін"

Циклова комісія "З експлуатації комп’ютерних систем і мереж"

Циклова комісія "З експлуатації засобів військового зв’язку"


 

Матеріально-технічна база коледжу включає: навчальний корпус (навчальні аудиторії, лабораторії, конференц-зали, бібліотеки), гуртожиток, стадіон, спортивна зала, спортивне містечко, стройовий плац, радіополігон, військове стрільбище, навчально-тактичне поле, їдальня, лазня.

За час навчання 2.5 роки курсантам не тільки надаються фундаментальні та спеціальні знання у галузі зв’язку, що дозволяють зайняти гідне місце в лавах Збройних Сил України, а й одночасно здійснюється виховання в дусі патріотизму та поваги до своєї країни, до бойових та військових традицій.

Адреса: 36012 м. Полтава, вул. Зіньківська, 44

Контактні телефони: (0532) 53-67-13 (3-12-02), (066)732-03-03, (067)736-33-61, (063)736-80-00.

 

 

 

 

Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна

Дніпровський національний університет залізничного транспорту імені академіка В.Лазаряна є єдиним вищим навчальним закладом освіти України, який готує офіцерів військової служби за контрактом і офіцерів запасу для Державної спеціальної служби транспорту та органів військових сполучень Збройних Сил України.

На перший курс кафедри військової підготовки приймаються громадяни України, які мають повну загальну середню освіту, бажають служити у Збройних Силах України і Держспецтрансслужбі та за своїми морально-діловими якостями і станом здоров’я відповідають вимогам служби, із числа:

- цивільної молоді, військовослужбовців та військовозобов’язаних, які не мають військових звань офіцерського складу, віком до 30 років;

На кафедри військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби ведеться підготовка фахівців за такими військово-обліковими спеціальностями:

- застосування військових частин і підрозділів із відновлення та будівництва штучних споруд на об’єктах національної транспортної системи;

- застосування військових частин і підрозділів із відновлення та будівництва об’єктів національної транспортної системи;

- застосування військових частин і підрозділів механізації відновлення та будівництва об’єктів національної транспортної системи;

- організація військових сполучень і військових перевезень залізничним транспортом.

Курсанти кафедри військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби по закінченню навчання отримують освітньо-кваліфікаційний рівень «Бакалавр» за такими спеціальностями:

- Мости і транспортні тунелі;

- Залізничні споруди та колійне господарство;

- Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання;

- Організація перевезень і управління на залізничному транспорті.

За час навчання майбутні офіцери мають можливість одержати права на водіння автомобілем.

Вступники з числа осіб, які не є військовослужбовцями, що виявили бажання вступити до кафедри військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби, для оформлення особової справи кандидата на навчання подають заяву до районного (міського) військового комісаріату за місцем проживання у період з 1 січня до 1 червня. Вступники з числа військовослужбовців подають рапорт за командою з 1 лютого до 1 квітня.

Оригінал документа про повну загальну середню освіту (документ про здобутий освітньо-кваліфікаційний рівень), додаток до нього, сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання та паспорт вступники надають особисто до відбіркової комісії після прибуття до університету.

Вступники, які виявили бажання навчатися на кафедрі проходять професійний психологічний відбір та медичне обстеження, а також оцінюється рівень їх фізичної підготовки.

Випускники військових ліцеїв направляються на кафедру за рознарядкою Головного управління військової освіти МО України.

Конкурсний відбір та зарахування вступників проводяться на загальних умовах правил прийому на перший курс університету.

Крім цього кафедра військової підготовки спеціалістів Держспецтрансслужби здійснює підготовку офіцерів запасу із числа студентів чоловічої та жіночої статі. Підготовка проводиться одночасно з навчанням за рахунок часу виділеного на альтернативні дисципліни.

контакти:

  • Начальник кафедри:  Остапенко Ігор Сергійович

+38-093-339-41-01 email: kvpdsst@gmail.com

 

  • Заступник начальника кафедри з навчальної та наукової роботи - начальник навчальної частини: Істін Сергій Олександрович

+38-056-793-19-09

 

 

 

 

 

ДО УВАГИ ВИПУСКНИКІВ 11-Х КЛАСІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДІВ,

А ТАКОЖ ОСІБ, ЯКІ ОТРИМАЛИ

ПОВНУ ЗАГАЛЬНУ СЕРЕДНЮ ОСВІТУ!

Вінницький національний аграрний університет проводить для вступників до університету

Всеукраїнську олімпіаду з наступних предметів:

УКРАЇНСЬКА МОВА І ЛІТЕРАТУРА, МАТЕМАТИКА, БІОЛОГІЯ, ФІЗИКА.

Участь у олімпіаді дає унікальну можливість отримати до 20 балів до Ваших сертифікатів ЗНО та буде вирішальною при вступі до ВНАУ на такі спеціальності:

101 Екологія
133 Галузеве машинобудування
141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка
181 Харчові технології
201 Агрономія
202 Захист і карантин рослин
203 Садівництво та виноградарство
204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва
205 Лісове господарство
206 Садово-паркове господарство
207 Водні біоресурси та аквакультура
208 Агроінженерія

Олімпіада проходитиме в два тури: 1 - дистанційний та 2 - очний. Термін подачі виконаних завдань першого туру до 24 квітня 2020 року. Учасники першого туру Олімпіади, які наберуть більше 75 балів допускаються до другого туру, що пройде 29 травня 2020 року у ВНАУ за адресою:

м. Вінниця, вул. Сонячна,3 навч. корпус № 2. Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 0432-46-74-37, 0432-56-04-12

Для участі у першому турі Олімпіади необхідно:

1. Завантажити та роздрукувати файл з анкетою та завданнями (відповідно до обраного предмету), який буде розміщений на сайті ВНАУ  у розділі «Приймальна комісія»:

· українська мова та література;

· математика;

· біологія;

· фізика;

2. Уважно заповнити анкету та правильно виконати завдання.

3. Анкету з виконаними завданнями до 24 квітня 2020 року надіслати рекомендованим листом до університету з поміткою "Олімпіада" за адресою:

 

21008, м. Вінниця, вул. Сонячна, 3 (корпус №1), Вінницький національний аграрний університет, приймальна комісія.

 

4. Результати першого туру Олімпіади будуть розміщені на сайті університету

26 квітня 2019 року у розділі «Приймальна комісія».

Українська мова
Математика
Біологія
Фізика


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень