A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

16 травня 2019 року на базі закладу дошкільної освіти №2 «Сонечко» смт Муровані Курилівці проведено воркшоп вихователів закладів дошкільної освіти

Дата: 16.05.2019 16:25
Кількість переглядів: 4

   Якісна дошкільна освіта - надважлива вимога суспільства й держави. Одним із важливих показників якості освіти є здатність дітей орієнтуватися у реаліях життя та досягати успіху. Економічні зміни в суспільстві обумовлюють потребу формування передумов економічної освіти в єдності з моральною освітою, опанування дітьми дошкільного віку економічних знань і практичних умінь у доступній формі.

   16 травня 2019 року на базі закладу дошкільної освіти №2 «Сонечко» смт Муровані Курилівці проведено воркшоп вихователів закладів дошкільної освіти на тему «Соціально-економічна освіта дошкільників – крок в європейське майбутнє». Заклад дошкільної освіти зустрів учасників семінару флешмобом до Дня вишиванки у виконанні вихованців та працівників даного закладу освіти. Участь у семінарі також взяли головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Аліна Арсеньєва та методист Мурованокуриловецького РМК Василь Михайлюк.

   План семінару передбачав розгляд таких питань: Інтегроване заняття з економічного виховання з використанням ІКТ «В супермаркеті», дискусія «Чи потрібно вивчати економіку в дитячому садку?», мозковий штурм "Які форми роботи доцільні в економічній освіті дошкільників?"

   Вихователями закладів дошкільної освіти району проведено майстер-класи: «Робота з коректурними таблицями та моделями грошових купюр»., «Новітній спосіб організації освітньої діяльності з дошкільниками – лепбук», «Економічні казки», «Економічні ситуації», «Брейн-ринг як пізнавальна гра», гра «Придумай рекламу», виставка методичної літератури, дидактичних ігор з економічного виховання «Шопінг – тур педагогічних ідей». Семінар пройшов в атмосфері творчої співпраці, піднесення ролі вихователя в формуванні економічного виховання дітей дошкільного віку. Учасники заходу поділилися приємними враженнями та подякували організаторам за змістовний, повчальний та цікавий семінар.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень