A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Відбулося засідання колегії відділу освіти Мурованокуриловецької райдержадміністрації та нарада керівників закладів освіти району в режимі онлайн.

Дата: 30.12.2020 15:30
Кількість переглядів: 21

   Відповідно до плану роботи відділу освіти райдержадміністрації 30 грудня  2020 року в режимі онлайн за допомогою відео-конференції  відбулося засідання колегії відділу освіти Мурованокуриловецької райдержадміністрації та нарада керівників закладів освіти району. Колегію  та нараду відділу освіти райдержадміністрації провела головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Аліна  АРСЕНЬЄВА.

Було розглянуто ряд питань, а саме:

  1. Про стан організації інклюзивного навчання закладами загальної середньої освіти району.
  2. Про стан роботи з охорони праці та попередження дитячого травматизму в закладах освіти району.
  3. Про підсумки проведення ІІ (районного) етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка в 2020-2021 навчальному році.
  4. Про стан забезпечення закладів освіти району підручниками.
  5. Про підсумки проведення районного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2021».
  6. Про стан роботи педагогічних колективів по захисту соціальних прав дітей- ситіт та дітей позбавлених батьківського піклування.
  7. Про проведення навчально-польових занять з юнаками і медико-санітарної практики з дівчатами 11-х класів ЗЗСО району у 2020 році.

    Інформували із зазначених питань спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Олена Вербовська, інженер з охорони праці та техніки безпеки відділу освіти райдержадміністрації Павліна Тимощук, директор КУ «Мурованокуриловецький РМК» Світлана Гришина, методист КУ  «Мурованокуриловецький  РМК» Валентина Кочержук, методист КУ  «Мурованокуриловецький  РМК» Олена Багрій, методист КУ  «Мурованокуриловецький  РМК» Світлана Стахова.  Головним спеціалістом відділу освіти райдержадміністрації  Аліною АРСЕНЬЄВОЮ було підведено підсумки колегії та наради, окреслено ряд доручень та завдань перед керівниками закладів освіти району щодо подальшої роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень