A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Урочисте святкування Всеукраїнського Дня дошкілля

Дата: 27.09.2019 16:07
Кількість переглядів: 17

     Виховання дітей на самому початку життєвого шляху — це фундамент, який служить опорою у подальшому житті.  Професія вихователя вимагає надзвичайної самовіддачі та великої любові до свого покликання, тактовності  та доброї позитивної енергетики.

     З метою вшанування кращих працівників  закладів дошкільної освіти 27 вересня 2019 року на базі закладу дошкільної освіти № 2  смт Муровані Курилівці відбулося урочисте святкування Всеукраїнського Дня дошкілля за участю начальника відділу освіти райдержадміністрації Павліни Тимощук, голови районної профспілки працівники освіти і науки Людмили Григораш, головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації Аліни Арсеньєвої, методиста комунальної установи «Мурованокуриловецький районний методичний кабінет» Василя Михайлюка та працівників закладів дошкільної освіти району. Кращих працівників закладів дошкільної освіти було відзначено грамотами відділу освіти райдержадміністрації та грошовими винагородами профспілки працівників освіти.

     Начальник відділу освіти райдержадміністрації висловила щиру подяку всім працівникам дошкільної освіти за щоденну самовіддачу,  благородну  любов і турботу, віддане служіння улюбленій справі, терпіння,  наполегливість і високий професіоналізм. Також керівник відділу освіти наголосила, що саме від мудрості  директора закладу дошкільної освіти,  педагогічної  майстерності, турботливості, уваги, розуміння   вихователів та  їх  помічників, допомоги  батьків  залежить щасливе дитинство і подальша доля кожного  вихованця,  майбутніх  патріотів нашої  держави.

     Тож нехай ніколи не згасає світло Вашої душі, тепло Вашого серця до улюбленої професії. Хай кожен ваш день повниться новою радістю та перемогою. Міцного  Вам  здоровя, натхнення, любові, здійснення  усіх мрій та сподівань.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень