A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

В НВК "ЗНЗ-ДНЗ" с. Снітків проведено свято «Поринь у новорічну казку»

Дата: 22.12.2018 15:38
Кількість переглядів: 8

 22 грудня 2018 року в навчально-виховному комплексі с. Снітків відбулося новорічне свято «Поринь у новорічну казку», підготовлене учнями початкових класів.
      На свято завітали голова районної державної адміністрації Сергій Ладан, начальник відділу освіти райдержадміністрації Павліна Тимощук, голова ФГ «Стріла», депутат районної ради Віктор Гора, Снітківський сільський голова Віктор Ольшевський.
З вітальним словом до присутніх звернувся голова райдержадміністрації Сергій Ладан. У своєму виступі він висловив подяку голові ФГ «Стріла» Віктору Горі за небайдуже ставлення до потреб дітей та надання підтримки у забезпеченні освітнього середовища. Також голова райдержадміністрації подякував відділу освіти райдержадміністрації, директору та працівникам закладу, батькам за єдність у вирішенні проблемних питань, що стосуються забезпечення освітньої діяльності. Сергій Вікторович зазначив, що держава прикладає максимум зусиль для забезпечення комфортних умов для провадження освітньої діяльності та подарував школі мільтимедійний комплекс у складі: мультимедійна дошка, проектор, ноутбук.

 

            

 

           

 

          

 

         


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень