A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Відбулась онлайн-нарада з керівниками закладів загальної середньої освіти

Дата: 01.04.2020 15:31
Кількість переглядів: 13

В умовах карантинних обмежень на зібрання та наради відділом освіти райдержадміністрації 1 квітня  2020 року проведено нараду керівників закладів освіти в режимі онлайн за допомогою відео-конференції. Нараду провела начальник відділу освіти райдержадміністрації Павліна Тимощук. Було розглянуто ряд питань, а саме:

  1. Про роботу закладів освіти району в умовах карантину.
  2. Про дотримання законодавства щодо визначення претендентів на нагородження золотими та срібними медалями, отримання свідоцтв про здобуття базової середньої освіти з відзнакою.
  3. Про організацію освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти під час карантину та використання технологій дистанційного навчання.
  4. Про організацію атестації педагогічних працівників.
  5. Про підвищення кваліфікації педагогічних працівників.
  6. Про дотримання норм законодавства при організації кадрової роботи в закладах освіти району.
  7. Про використання хмарних технологій при організації дистанційного навчання.

     Інформували із зазначених питань начальник відділу освіти райдержадміністрації Павліна Тимощук, головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Аліна Арсеньєва,  директор КУ «Мурованокуриловецький РМК» Світлана Гришина, інспектор з кадрів Ірина Мількевич, вчитель інформатики НВК «ЗНЗ-ДНЗ» с. Лучинець Микола Заболотний. Павліна Тимощук також відповіла на ряд актуальних питань учасників наради щодо завершення навчального року. Також начальником відділу освіти райдержадміністрації було підведемо підсумки наради, окреслено ряд доручень та завдань перед керівниками закладів освіти району щодо подальшої роботи.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень