A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Випускний вечір - перша сходинка до дорослого життя!

Дата: 02.07.2019 15:02
Кількість переглядів: 25

      Ось і завершилась пора святкування випускних вечорів у кожному закладі освіти.  Адже випускний вечір це свято, якого нема в жодному календарі, але яке є визначною подією в житті кожної людини. Це перша сходинка у доросле життя і перепусткою в нього став документ,  який отримали випускники – свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіту. Це свято наповнене сумом прощання із безтурботним дитинством, шкільними друзями та водночас відкриває радість зустрічі із невідомим, та все ж таким звабливим майбутнім.

       У 2018-2019 навчальному році в нашому Мурованокуриловецькому районі закінчили навчання 91 випускник. Прямувавши одинадцять років однією стежиною, настав час вибрати іншу із тисячі доріг і кожен з них обере свій життєвий шлях, на якому прийдеться відчути не тільки радість перемоги, а й біль випробувань. Вкрай важливо вирушити у цей путь озброєними. Головна зброя наших випускників – знання, які вони отримали навчаючись у школі та які допоможуть долати труднощі. Адже наші одинадцятикласники показали хороші результати під час складання зовнішнього незалежного оцінювання, мають серйозні успіхи на різних конкурсах. Без вчительської наполегливої праці й уваги до своїх вихованців таких здобутків ми б не мали. Низький уклін Вам – дорогі педагоги! 

        Випускники! Ми бажаємо вам завжди з теплотою згадувати шкільні роки, шкільних друзів і, звичайно ж, вчителів, які дали для вас такий важливий поштовх у життя, вклавши саме цінне і потрібне. Ми бажаємо вам зробити правильний вибір і стати на ту дорогу, яка допоможе освоїти улюблену і потрібну професію, обійти всі невдачі, перешкоди і придбати ті блага, яких ви прагнете зараз, адже від цього залежить ваше майбутнє.

 

З повагою,

відділ освіти Мурованокуриловецької районної

державної адмінстрації

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень