A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Відбулося засідання колегії відділу освіти Мурованокуриловецької райдержадміністрації та нарада керівників закладів освіти району.

Дата: 26.04.2019 14:25
Кількість переглядів: 8

     26 квітня 2019 року  на базі навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад-дошкільний навчальний заклад» с. Рівне відбулося засідання колегії відділу освіти Мурованокуриловецької райдержадміністрації та нарада керівників закладів освіти району.

Колегію  та нараду відділу освіти райдержадміністрації провела начальник відділу освіти райдержадміністрації Павліна Тимощук.

Було розглянуто ряд питань, а саме:

  • Про стан роботи педагогічних колективів по профілактиці правопорушень серед дітей та учнівської молоді;
  • Про проведення районного етапу Всеукраїнської дитячо- юнацької військово- патріотичної гри « Сокіл» (« Джура»);
  • Про підсумки атестації педагогічних працівників в 2018-2019 навчальному році;
  • Про стан виконання заходів з пожежної безпеки в закладах освіти району;
  • Про стан ведення шкільної документації бібліотекарями закладів загальної середньої освіти району;
  •  Про стан виконання заходів щодо покращення результатів зовнішнього незалежного оцінювання у Мурованокуриловецькому районі;
  • Про проведення моніторингу щодо порядку проведення державної підсумкової атестації в 4 та 9 класах в закладах загальної середньої освіти району;
  • Про підсумки проведення районного туру Всеукраїнського заочного конкурсу звітів про роботу роїв Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») (молодша та середня вікові групи);
  • Про реалізацію Концепції Нової української школи в напрямку забезпечення освітнього простору в перших класах закладів освіти району 2019-2020 навчальному році.

      Інформували із зазначених питань методисти КУ  «Мурованокуриловецький  РМК» Світлана Стахова, Валентина Кочержук, Олена Багрій, Василь Михайлюк, інженер охорони праці та техніки безпеки відділу освіти райдержадміністрації Аліна Бабій та головний спеціаліст відділу освіти райдержадміністрації Аліна Арсеньєва. Начальником відділу освіти райдержадміністрації Павліною Тимощук було підведемо підсумки колегії та наради, окреслено ряд доручень та завдань перед керівниками закладів освіти району щодо подальшої роботи.

     По завершенню наради та колегії відділу освіти райдержадміністрації учнями НВК с. Рівне проведено екскурсію по закладу освіти та презентували роботу дитячого об’єднання «Екологічна варта». Також керівники закладів освіти району побували в 1 класі та ознайомились з діяльністю закладу освіти.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень