A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Продовжується впровадження заходів з енергозбереження в закладах освіти району

Дата: 26.06.2019 14:03
Кількість переглядів: 5

     На даний час енергозберігаючі технології впроваджуються практично у всіх галузях економіки. В умовах постійного зростання цін на основні види енергоресурсів, особливої актуальності набувають питання енергозбереження та підвищення енергоефективності в закладах та установах, що фінансуються з місцевого бюджету.

     Слід відмітити, що для більшості освітніх закладів, до основних функцій яких належить забезпечення освітнього процесу, енергоефективність – це не лише спосіб заощаджувати бюджетні ресурси і кошти галузі, а й спосіб покращити здоров’я вихованців та учнів закладів освіти, що відповідним чином впливає на повноту та якість одержаної ними освіти. Тому одним із пріоритетів у галузі освіти є дотримання належного температурного режиму та створення комфортних умов для навчання та виховання учнів.

     Сьогодні одним із напрямків впровадження енергозберігаючих технологій є удосконалення енергоспоживання раніше побудованих будівель бюджетних установ. Саме такі енергозберігаючі технології впроваджуються в навчально-виховному комплексі с. Конищів. На завершальному етапі перебувають роботи по реалізації проекту «Реконструкція системи опалення Навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад - дошкільний навчальний заклад» с. Конищів за рахунок коштів місцевого бюджету загальною вартістю 1379,657 тис.грн.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень