A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ДЕНЬ БІБЛІОТЕК

Дата: 27.09.2019 14:02
Кількість переглядів: 15

Шановні бібліотекарі!
     Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.
   Справжніми помічниками та порадниками на шляху до вершин знань і мудрості народу є бібліотекарі – вірні збирачі духовних скарбів, провідники у світ нового і непізнаного. Саме ви, бібліотекарі, допомагаєте читачам бути обізнаними у сучасних проблемах, пізнавати реальну картину світу. Нині бібліотеки є тими інформаційними ланками, які поєднують читачів і управлінські структури, роблять діяльність органів влади прозорою і відкритою для населення. Подальший розвиток бібліотечної справи – це запорука розвитку суспільства.
Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі.

     Напередодні, 27 вересня 2019 року, у шкільній бібліотеці ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області» відбулося урочисте зібрання з нагоди відзначення Всеукраїнського Дня бібліотек за участю начальника відділу освіти райдержадміністрації Павліни Тимощук, голови районної профспілки працівники освіти і науки Людмили Григораш, головного спеціаліста відділу освіти райдержадміністрації Аліни Арсеньєвої, методиста комунальної установи «Мурованокуриловецький районний методичний кабінет» Олени Багрій бібліотекарів закладів загальної середньої освіти району.

     Начальник відділу освіти райдержадміністрації у своєму вітальному виступі зазначила, що бібліотеки завжди були і залишаються символом культури суспільства, взірцем його духовності. Подякувалаза наполегливу творчу працю  бібліотекарям району та вручила грамоти відділу освіти райдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток бібліотечної справи, активну просвітницьку діяльність та з нагоди професійного свята: бібліотекарю СЗШ І-ІІІ ст. с. Вищеольчедаїв Людмилі Корнієвській, СЗШ І-ІІІ ст. №2 смт. Муровані Курилівці Надії Тарнавській, НВК «ЗНЗ-ДНЗ» с. Рівне Любові Луп’як, НВК «ЗНЗ-ДНЗ» с.Конищів Олені Оринській, НВК «ЗНЗ-ДНЗ» с. Лучинець Антоніні Пірус.

      З привітальним словом та словами вдячності виступила голова районної профспілки працівників освіти і науки Людмила Григораш,  Кращим бібліотекарям району було вручено грошову винагороду та квіти.

Подарунком до сьогоднішнього свята стали музичні вітання учнів ЗЗСО «Мурованокуриловецька школа-ліцей №1 Мурованокуриловецької районної ради Вінницької області, які презентували бібліотекарям району святковий піднесений настрій.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень