A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Освіта Мурованокуриловеччини- медикам району

Дата: 16.04.2020 13:34
Кількість переглядів: 14

Медики – найбільш вразлива професія в умовах коронавірусної  хвороби. Саме вони перебувають на передовій боротьби з пандемією.

На допомогу КНП «Мурованокуриловецька ЦРЛ» швидко та добровільно прийшли працівники освітянської галузі на чолі з відділом освіти райдержадміністрації. За добу було зібрано 23 350 грн. За ці кошти було придбано дезінфікуючу рамку для проведення дезінфекції людей антисептичним розчином, яку виготовив ПрАТ АТ «Барський машинобудівний завод». При наближені людини до рамки спрацьовує детектор руху, тим самим відкривається клапан подачі дезінфікуючої рідини. Це ноу-хау стало одним із захисних елементів у запобіганні поширенню небезпечного вірусу при роботі медиків із населенням. Зібраних коштів вистачило ще й для придбання  дев’яти  багаторазових захисних костюмів.

Велика освітянська галузь району дякує медичним працівникам за їхню роботу у надзвичайно складних умовах та надалі планує підтримувати їх, адже саме від них залежить життя та здоров’я кожного жителя Мурованокуриловецького району.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень