A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Завершується основна сесія ЗНО – 2020

Дата: 17.07.2020 10:31
Кількість переглядів: 5

Іспитом із хімії цьогоріч завершилася основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. Разом з ровесниками зі всієї України, 112  випускників шкіл Мурованокуриловецького району протягом останніх трьох тижнів пройшли тестування з 8 навчальних предметів.

Сьогодні ЗНО з хімії  наші абітурієнти проходять на базі закладу освіти у м.Вінниця, решту тестувань відбулися в закладах освіти Шаргорода, Жмеринки та Могилева-Подільського. Відділом освіти було організовано підвіз випускників до пунктів тестування. Усі етапи тестування пройшли організовано, спокійно, без порушень правил проведення ЗНО.
Дякуємо усім педагогічним та медичним працівникам, які забезпечили своєчасне та безпечне проведення зовнішнього незалежного оцінювання, працівникам Мурованокуриловецького ВП Могилів-Подільського ВП ГУНП у Вінницькій області за належний та своєчасний супровід учасників до пунктів ЗНО.

Вітаємо усіх учасників ЗНО-2020 із успішним завершенням основної сесії та бажаємо  отримати якнайвищі бали з вибраних предметів та успішно реалізувати свої мрії!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень