A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти Мурованокуриловецької селищної ради

Тест ЗНО - 2020 з географії

Дата: 15.07.2020 09:32
Кількість переглядів: 5

15 липня 2020 року проходить зовнішнє незалежне оцінювання з географії.

    Відповідно до наказу відділу освіти райдержадміністрації від 13 липня 2020 року №123 «Про проведення державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання та зовнішнього незалежного оцінювання з географії» організовано підвіз для 53 учнів 11-х класів закладів загальної середньої освіти району до пункту зовнішнього незалежного оцінювання на базі Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 комунальної власності територіальної громади м. Жмеринки Вінницької області, відповідно до запрошень, отриманих випускниками.

    Спільними зусиллями відділу освіти райдержадміністрації, КНП «Мурованокуриловецька ЦРЛ» та Мурованокуриловецького ВП Могилів-Подільського ВПГУНП у Вінницькій області був організований належний медичний огляд, своєчасний підвіз та супровід учасників до пункту зовнішнього незалежного оцінювання.

    Для уникнення скупчень біля входу до шкільного автобуса перевірка учасників  розпочалася о 07:30.  Перед входом до шкільного автобуса медичні працівники учням вимірювали температуру тіла та перевіряли наявність ознак респіраторного захворювання.


« повернутися

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень